Undgå uheldige ansættelser – brug professionel rekruttering

Undgå uheldige ansættelser - brug professionel rekruttering

Som arbejdsgiver eller HR ansvarlig er det dig, der skal gå forrest, når der skal ansættes nye, kloge hoveder i virksomheden. Men er du altid 100% obs på, hvad det er, virksomheden har behov for+ Kan du med god samvittighed sige, at du har styr på, hvad den pågældende stilling skal indeholde – helt ned i detaljerne?

Få hjælp til afklaring af virksomhedens behov med et rekrutteringsbureau

Der er ret stor sandsynlighed for, at det kan du ikke. Måske ved, du, at der er brug for en IT medarbejder til teamet – men ikke præcis hvilke type, eller på hvilket niveau. Og det er der heller ingen, der forlanger, at du skal have kendskab til. Det er blot meget vigtigt, at disse temaer bliver afklaret, førend der bliver udfærdiget et stillingsopslag. Ellers risikerer du at tiltrække ansøgere, som ikke har de faglige kundskaber, den nødvendige erfaring eller det forretningsmæssige niveau, du har brug for. Og her er det, at dit kompetente rekrutteringsbureau kommer ind i billedet. De fleste rekrutteringsbureauer har specialiseret sig inden for en bestemt branche, faglighed eller virksomhedstype, og således kan du altid finde en rekrutteringskonsulent, som har stor viden om – og erfaring med – rekruttering af kandidater til netop din type virksomhed.

Hvordan fungerer professionel rekruttering?

Det første, en rekrutteringskonsulent vil gøre, når ved kommende har fået opgaven, er at kortlægge virksomhedens behov. På basis heraf kan de specifikke krav til ansøgeren pinpointes. Stillingsopslaget skal afspejle disse, samt angive, hvilke arbejdsopgaver, det forventes, at en ny medarbejder i pågældende stilling vil kunne løse. På den måde undgås kedelige misforståelser og forviklinger, som i værste fald kan føre til ansættelsen af en ikke egnet kandidat. Professionel rekruttering kan således sagtens betale sig – det kan faktisk ikke betale sig at lade være.

Læs mere om rekruttering ved professionelt rekrutteringsbureau på dedikation.dk