Tips til at finde en kompetent og prisbillig gulvsliber

17 september 2021 Silje Hansen

Oplever du, at dine trægulve i hjemmet eller sommerhuset er ved at være godt slidte og trætte at se på? Der er måske kommet en del skrammer og mærker med årene. Hvis du har hund eller kat, vil det naturligvis gå stærkere med små mærker rundt omkring fra deres negle. Ellers kan der komme ridser og skrammer fra møbler, som bliver flyttet rundt på eller, hvis der bliver tabt noget væske på gulvet, som trænger ned i trægulvets overflade.

Med en gulvafslibning kan du fjerne de små plamager og mærker, som der har dannet sig i trægulvets overflade. Her kan du vælge at slibe dele af eller hele trægulvet. Hvis du spørger en gulvmand, vil du altid kunne forvente at få anbefalet at slibe hele gulvet. Hvis du alligevel vælger kun at slibe dele af gulvet, vil det tydeligt kunne ses, hvor der er blevet slebet, og hvor trægulvet stadig er slidt. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en gulvsliber?

Er du i markedet for at finde en gulvsliber, kan det godt betale sig at undersøge sine muligheder. Der er mange at vælge mellem, hvorfor der også kan være forskel i priserne og den kvalitet, som du får leveret til prisen. Det er ikke ensbetydende med at det billigste eller dyreste tilbud er det bedste.

Her kan det være en fordel at læse nogle af de kundeanmeldelser, som du kan finde om gulvmanden på Trustpilot. Det giver en god indikation om, hvad du kan forvente af det håndværk og service der bliver leveret.

For at have et godt grundlag for at vælge et tilbud, kan du indhente flere tilbud på den samme opgave. Dermed har du en indikation på prisniveauet for at få slebet dine gulve.

Find en landsdækkende gulvsliber til en skarp pris

Hvis du udelukkende går efter den gulvsliber med den højeste kundetilfredshed i Danmark, skal du vælge https://gulvkanonen.dk/.

Flere Nyheder