Stort udvalg inden for pendlerlamper

Stort udvalg inden for pendlerlamper

AndLight.dk har samlet over 50 dygtige designere på en online platform, der der blandt Skandinaviens største inden for salg af designerlamper. I det store sortiment finder du et væld af lampekategorier, herunder bordlamper, LED-lamper og pendler-lamper.

Sidstnævnte er den type lampe, der hænger fra loftet i en ledning eller en wire, alt efter lampens design og vægt. Pendlerlamper er også kendt som hængelamper, og adskiller sig således fra f.eks. loftslamper, der sidder helt tæt på loftet.

Når du skal vælge en lampe, er det en fordel at overveje om lampen skal give direkte eller indirekte belysning. Den direkte belysning er bedst når der er tale om f.eks. bordlamper eller væglamper, og hvor lyset skal kastes mod et bestemt område, f.eks. et bord. Den indirekte belysning er lidt blødere og mere diffus. Formålet med indirekte belysning er, at skabe generel belysning i rummet.

Hos AndLight.dk finder du et stort udvalg af pendlerlamper i forskellige størrelser, materialer og farver. Er du til rene linjer og enkelt design, er den danske producent Lightyears værd at kigge nærmere på. Med en minimalistisk tilgang til design og et udvalg af neutrale farver, er Lightyears den ideelle mulighed til dig, der søger en lampe der afspejler det enkle og minimalistiske design som Skandinavien er kendt for.

Er du derimod mere til en lampe der rent designmæssigt råber lidt højere end de stilrene lamper fra Lightyears, er italienske Flo måske noget for dig. Med deres lysekrone-inspirerede lampe, der fås i enten krom eller messing, har du mulighed for at tilføje dit hjem en lampe, der både er elegant og detaljeret. Denne lampe egner sig især godt til rum med højt til loftet, da den er knap en meter høj. Flo står ligeledes bag et bredt udvalg af andre lamper, der med deres unikke design kan skabe en unik stemning i hjemmet.

Vil du læse mere om pendlerlamper, og finde den perfekte løsning til dit hjem, kan du læse mere på AndLight.dk.