Skal du kende meget til biler for at blive bilforhandler?

Der er nogle emner, som man kan sætte sig ind i på forskellige måder, og et godt eksempel her er biler.

Man kan gå meget op i teknikken i bilen. Man kan være et åbent leksikon i forskellige typer og modeller af biler. Måske er man bekendt med bilens historie fra fødslen til nu med industrien. Andre er gode til at vide, hvordan man passer på biler – og så er der dem, der kan lide at forbedre og forandre biler.

Så der er mange indgangsvinkler til det at være en bilforhandler, og et eksempel på sådan et sted kunne være http://www.vernermortensen.dk/ 

Mange af os er jo bange for at blive taget med bukserne nede, når vores viden kommer til kort, men man siger jo, at lige meget hvor stor en viden man besidder, så er der altid en, der er klogere end en selv.

Men det kan jo ramme en på ens faglige stolthed, hvis man ikke kan svare på en kundes spørgsmål.

Der er flere indgangsvinkler til at handle med biler

De fleste mennesker går af gode grunde efter dem, der er mest kyndige på deres område, men der er jo også dem, som bare ser det som et arbejde, hvor de så har oparbejdet ekspertise på området, uden det er blevet en egentlig interesse for dem.

Andre ser måske det at være bilforhandler som en indgangsvinkel til at komme videre til en anden profession, så man sætter sig med vilje ikke så meget ind i emnet, fordi man bruger tiden på at komme videre.

Men der er jo også igen dem, der nørder på området så meget, at man næsten får alt, alt for meget information at vide, når man som kunde bare stiller et helt simpelt spørgsmål til det med at købe en bil.

Hvilken slags bilforhandler foretrækker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *