Køb en ring fra Julie Sandlau

21 september 2021 Astrid Pedersen

Skal kvinden i dit liv begaves med et lækkert smykke i en særlig anledning? Så bør du læse med i det følgende.

Lur din modtagers smag i smykker inden du bestiller

Det er sin sag at vælge et smykke som rammer plet i første skud – men langt fra nogen umulig opgave. Du kan med stor fordel tage et kig i din kærestes, forlovedes eller hustrus smykke samling for at danne dig et billede af hvilken type smykker hun i forvejen ejer.

Du kan også iagttage hende i hverdagen og se hvad det er for nogle smykker hun oftest bærer. Dette vil ikke alene kunne hjælpe dig til at få et indtryk af hendes stil og favorit mærker. Du vil også kunne lære mere om hvilke smykke typer hun foretrækker.

Hvilken type smykke skal jeg vælge?

Hvis modtageren af din smykke gave ikke har huller i ørerne er det for eksempel ikke nogen god idé at investere i øreringe eller ørestikker. Så er hun nemlig nødt til at få lavet huller – og det er slet ikke sikkert at hun har lyst til det.

Du går aldrig helt galt i byen med et elegant armbånd eller en halskæde med et smukt vedhæng. Men det ultimative symbol på din kærlighed vil altid være en fingerring.

Til dette formål skal du selvfølgelig kende din modtagers ring størrelse. Denne kan du hurtigt få målt hos en juveler ud fra en af hendes nuværende ringe. Og skulle du være nødsaget til at købe en ring på øjemål kan du altid få den enten byttet eller lavet om hos en guldsmed.

Find de smukkeste Julie Sandlau ringe online

Blandt de mest velrenommerede smykke brands når det handler om eksklusive fingerringe finder du Julie Sandlau Smykker. Klik ind på Fangels.dk og se det store udvalg af Julie Sandlau ringe.

Flere Nyheder