Kend den rette betydning af SEO

Kend den rette betydning af SEO

Den største fejl, man kan begå inden for online marketing, er at underkende den altafgørende betydning af SEO. Du kan poste nok så mange penge i display advertersing, Google Adwords og anden form for betalte links – hvis din SEO ikke er i orden, er du meget dårligt hjulpet, når det handler om at lede trafik ind på din website eller din webshop.

Boost din SEO, og få en bedre konvertering

Det vil fremgå af utallige undersøgelser, at brugere af søgemaskiner primært vil vælge et af de links, som ligger i top tre på Googles resultatside, når de søger på en vare eller en ydelse. Og er kunden først gået ind på konkurrentens website, har du så godt som tabt vedkommende – især hvis din website ikke selv ligger blandt de første fem links. Med god og veltilrettelagt SEO kan du optimere din placering, således at det næste gang er dig, der giver konkurrenten baghjul, og får de gode, varme leads og købeparate kunder.

Hjælp til SEO

Hvis du ikke selv er SEO ekspert, er det en god idé at kontakte et professionelt SEO firma, som kan hjælpe dig og din virksomheds til tops på Google, Bing og Yahoo. Du kan læse mere om såvel onsite som offsite SEO på http://seobetydning.dk/