Hvor skal alt det fra din 3D-printer stå henne?

Det lød næsten som noget fra fremtiden, da man hørte om, at man kunne printe ting ud 1:1 og i det materiale, som det oprindeligt var i, eller man lavede en model på en computer, som så kunne printes ud til reelt brug.

Det var ikke noget klamphuggeri, og det er faktisk kommet for at blive, hvor mulighederne synes uendelige, når man kan printe alt fra en tandprotese til et stykke legetøj med sådan en 3D printer.

Man skal næsten kun kunne forestille sig det, og så kan man lave det bagefter, da denne type printere også kan købes og erhverves af mange almindelige slags mennesker.

Har man ikke råd til sådan en, så er der mange virksomheder, der vil hjælpe en med at printe de ting i 3D, som man har brug for.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men måske vil det om få år være helt almindeligt, at du og jeg har en 3D-printer stående i husstanden.

Hvor skal vi gøre af det printede fra vores 3D-printer?

Når vi printer fra en almindelig printer med papir, så kan det jo godt fylde lidt, men den slags papirer er hovedsageligt i 2D (selvom det reelt er 3D, men det er dårligt til at mærke), og det er i formen A4, så det ikke fylder så meget.

Det samme med at faxe ting – som allerede er blevet overgået af mailkorrespondance for at mindske unødvendigt brug af papir – så fylder det papir heller så meget.

Men når man printer ting med ens 3D-printere, alt efter hvad materiale det er, og hvad størrelse det er, så kommer det til at fylde en del.

Derfor skal man næsten nøjes med at printe noget, som man reelt skal bruge, end at man bare printer løs i 3D for at se, om man kan.

For det kan hurtigt komme til at fylde en del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *