Gulvafslibning i København – det bør du overveje inden

Trænger dine gamle plankegulve også til en opfriskning? Fælles for rigtig mange lejligheder i Københavnsområdet er, at de er udstykket med smukke trægulve – og det kan være alt lige fra klassiske plankegulve i fyrretræ, til sildebensparket i egetræ. De smukke kvalitetsgulve er superflotte og charmerende, men man kommer ikke udenom at de kræver noget vedligeholdelse.

Det bedste du kan gøre for at friske dine trægulve op, er at få dem slebet. Og heldigvis behøver du ikke selv at gå i gang med sandpapiret, for der findes nemlig en masse gode folk, som er på https://xn--gulvafslibning-kbenhavn-0mc.dk/ . Ved at få slebet dine gulve professionelt, kan du uden besvær give dit hjem et kæmpe æstetisk løft.

Hvad skal du overveje i forbindelse med gulvafslibning?

Det er ganske nemt at få slebet gulvene, men inden du griber knoglen og ringer efter en specialist, er der et par ting du bør overveje.

Hvilken type gulv er der tale om?

Først og fremmest, bør du gøre dig klart, hvilken type gulv du har med at gøre. Er træet råt og ubehandlet, eller har det fået en finish, som for eksempel lak, fernis eller maling? Eller kunne det være tilfældet, at der er tale om et vinylgulv, som blot ligner træ, men faktisk er plast?

Hvordan er gulvets stand?

Dernæst bør du overveje, hvilken stand er gulvet i. Har gulvet for eksempel været udsat for stort slid gennem mange år, kræver det naturligvis en hårdere slibning end hvis det er helt nyt og pænt i overfladen.

Hvordan skal dit nye gulv se ud?

Sidst, men ikke mindst, bør du tænke over, hvordan du godt kunne tænke dig at dit nye gulv skal se ud. For eksempel vælger mange i dag at have lysere gulve, frem for de mørke overflader, som var populære for år tilbage. Lysere farver får boligens rum til at syne større, hvilket mange synes er en dejlig effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *