Gør en massagestol det faktisk værre for din krop?

I gamle dage var man lidt for gode til at gætte sig frem til, hvad der var godt for den menneskelige krop, end hvad man reelt kunne bevise, der var godt for kroppen.

Man manglede evidens, fordi man ikke kunne påvise en årsagssammenhæng, eller også var der en fejlslutning i dette, da man ikke havde nok indsigt i kroppen og sjælen, som man har det nu om dage.

Det er nødvendigt at fejle, for at man kan komme videre og blive klogere, men det rammer så desværre nogle uheldige forsøgspersoner.

Og man har endda en masse forsøg, som gennem tiden har været direkte uetiske, men hvor deres resultater trods alt er noget, vi kan bruge i dag – skal man helt forkaste dette.

Tjek altid din massagestol efter i sømmene

Det kan måske virke som lidt af en omvej for at komme frem til at tale om, hvorvidt din massagestol er god for dig eller el, men tænk blot på følgende:

Ville du turde at sætte dig i en massagestol af en af de første af slagsen og prøve den, selvom du fik serveret en flot salgstale af en person, der egentlig ikke havde rapporter nok for at bevise, at stolen kunne hjælpe på noget?

Det ville du nok næppe.

Måske ville du faktisk bare ende med at skade din krop, og hvis du er heldig, så sker der ikke skader af nogen art, men der kommer heller ikke gavn ud af det.

Pointen er, at alles kroppe er forskellige, så en massagestol er måske ikke god for én person, mens den kan være god for den næste.

Måske skal der nogle specifikke indstillinger til, før den virkelig hjælper en; eller også er den bare blevet for gammel til at kunne bruges ordentligt.

Det kan i så fald være, det er ved at være på tide at anskaffe sig en ny massagestol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *