Få varmen med træbriketter i Dianalund

Vi går mørkets tid i møde 

November er næste måned i kalenderen, og før vi ved af det, er december, hygge og kolde dage ovre os. Nogle vil sige, de allerede er det, andre vil sige, at med denne globale opvarmning, er det sleeeet ikke så koldt, som vi brokker os over. Og det kan der måske være noget om. 

Når det er sagt, er de køligere temperaturer og mørke også et tegn på, at det er tid til “hygge.” Det gode, populære danske ord, som går internationalt ude i verden, da det så fint er indbegrebet af dét, der brigner os sammen. 

Hygge er nøgleordet i kolde tider

Så når det kommer til kortere og mørkere dage, spiller hygge selvfølgelig også en væsentlig rolle. Det er på nogle måder, det det gør, at vi kommer igennem dagene. Her fyrer mange danskere med træbrikketer til deres brændeovne, som er med til at holde dem varme henover vinteren.

I de fleste gamle huse, er det nemlig sådan, at det er brændeovnen, der fyrer op for husets varme i løbet af disse kolde måneder. Altså er radiatorerne ikke centralvarmen, men deirmod brændeovnen, som står til måls for at alle kan få varmen.

En god brændeværdi 

Lige præcis derfor er det en god idé at vælge træbrikketer fra for eksempel https://www.braendselsgaarden.dk/traebriketter-oversigt som har en utrolig høj brændeværdi. Det betyder, at de fyrer godt og grundigt op, ja faktisk så varmt, at man bør undersøge om ens brændeovn, kan klare så høj brændeværdi. 

Hvis ja, er det selvfølgelig et kæmpe plus, fordi så er du garanteret varme resten af vinteren. Med træbriketter lavet af savssmuld, skal du dog også være opmærksom på, at de sviner lidt mere. Det er dog en del af pakken, der er værd at tage med, da du stadigvæk opnår den buldrende varme, vi danskere ofte efterspørger i vinterperioden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *