Få hjælp til køb og salg af bolig

For mange mennesker er deres bolig det dyreste, de nogensinde kommer til at købe. Det kan derfor være en meget stor og svær beslutning at skulle træffe. Ens hus og ikke mindst banklånet til det er virkelig noget, der kan give en grå hår og søvnløse nætter. Særligt hvis det viser sig, at der er noget galt med huset. Det kan være skimmelsvamp eller et tag, der ikke var i så god stand, som man troede, at det var. Det kan derfor være en god ide at alliere dig med en advokat, når du skal købe eller sælge hus. På den måde er du sikret bedst muligt og undgår ubehagelige overraskelser. 

Hvis du leder efter en dygtig advokat Esbjerg eller omegn, kan du kontakte Hviid Advokater. De har et stort kendskab til det lokale boligmarked i Esbjerg og ved, hvad du skal passe på.  

Hviid Advokater har gennem en årerække haft et kontor i Esbjerg, hvor de har flere lokale advokater tilknyttet. Det gør, at de kender boligmarkedet i byen indgående. De ved, hvilke mæglere du skal være opmærksom på, og hvilke områder der kan være noget med. Men der kan jo være problemer med huse generelt i hele området, og derfor er det en god ide, at du får en advokat til at kigge kontrakten igennem, lige meget hvor du køber hus henne og af hvilken mægler. 

En ting, der er særlig vigtig, når du køber hus, er, at skødet bliver tinglyst på den rigtige måde. Hvis det ikke gør det, kan du risikere at hænge på sælgers restgæld i huset. Det ville være en meget ærgerlig situation og bestemt ikke noget, som du ville have lyst til. Det ville være direkte ødelæggende for de fleste privatøkonomier. Det er derfor en god ide at få en advokat til at klare det med skødet. På den måde er du bedre sikret mod, at der skulle opstå fejl eller misforståelser i forbindelse med det. 

Også købskontrakten er det en god ide, at du får en advokat til at læse igennem. Som regel er ejendomsmæglere meget ærlige i forhold til huses fejl og mangler. Tænk bare på, at det er dem, der har opfundet udtrykket: Håndværkertilbud. Derfor er det dog alligevel rart at få nogle til at gennemgå kontrakten. En advokat er vant til at læse det tunge lovsprog, som kontrakten er skrevet i, og kan derfor hurtigt sætte sig ind i, hvad der står.