Få hjælp til din ydre skønhed hos Inviocare – din skønhedsklinik i København

29 marts 2021 Astrid Pedersen

Trænger din ydre skønhed til et boost efter måneder med nedlukning og selvisolation? Så er det godt at skønhedsklinikkerne åbner lige om lidt.

Hvor kan jeg finde en god skønhedsklinik i København?

Hvis du er på udkig efter en skønhedsklinik i København som kan hjælpe dig med at genskabe et friskt og ungdommeligt udseende kan du trygt kontakte Inviocare.

Inviocare har mange års erfaring inden for diverse non invasive og ambulante skønhedsbehandlinger. Eksempler på denne type skønhedsbehandling er de berømte injektions behandlinger med Botox og filler. Med sådanne skønhedsbehandlinger kan du faktisk komme rigtig langt uden at behøve hverken indlæggelse, bedøvelse, eller et decideret kirurgisk indgreb. En Botox eller filler behandling foretages nemlig ambulant ved hjælp af helt almindelige injektions nåle.

Behandlingen tager som regel under en halv time – og der er ingen restitutions tid forbundet med en Botox eller filler behandling. Du vil faktisk i princippet kunne få foretaget en sådan behandling i din frokost pause og tage tilbage på arbejde som om intet var hændt. Og du vil kunne se flotte resultater af en Botox eller filler behandling efter ganske kort tid.

Få has på de irriterende deller hos Inviocare

Foruden Botox og filler behandling kan du hos Inviocare få hjælp til at komme af med genstridige fedt depoter som ikke lader sig fjerne gennem hverken motion eller slankekure. Inviocare tilbyder nemlig de eftertragtede CoolTech fedtfrysning behandlinger. Med en fedtfrysning kan du helt uden kirurgi sige farvel til såvel mavedeller og ridebukselår som dobbelthage og dansehåndtag. Og så er et fedtfrysning forløb langt billigere end en fedtsugning.

Slip for uønsket hårvækst med parforholdet

Hos Inviocare kan du endvidere få fjernet de irriterende hår i bikinilinjen, på benene eller under armene ved hjælp af laser teknologi. Du kan se alle Inviocares skønne behandlinger på klinikkens hjemmeside Inviocare.com

Flere Nyheder