Få en pænere hæk med en ny hækkeklipper

18 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du et sommerhus, en kolonihave eller et hel almindeligt parcelhus, ved du også, at der skal bruges ikke så ubetydelig tid på at klippe hæk. Derfor er det også vigtigt at have den helt rigtige hækkeklipper. Hvad enten det er en manuel, en der kører på batteri eller på el.

Om du vælger det ene eller det andet er helt op til dit behov. Har du kun en lille hæk er en manuel nok, men er din større er det godt at have en der enten bruger el eller batteri. Begge har fordele og ulemper. 

Fordelen ved makita hækkeklippere på el er, at de kan nå alle hjørner af din have. Ulempen er at batteriet kan løbe tørt, lige som du er bedst i gang. 

En hækkeklipper på el er lettere og derfor velegnet til især kvinder, der har svære ved at løfte og klippe i timevis. Omvendt er den bøvlet at gå rundt med og man risikere at klippe ledningen over. Flere gange. 

Makita hækkeklippere

Vælg samme mærke

Når du skal vælge en ny hækkeklipper eller et andet værktøj, er det en god ide at du holder dig til samme mærke. Årsagen er at du som udgangspunkt kan bruge det samme batteri til alle dine haveredskaber og værktøj. Det betyder at du ikke behøver at bruge penge på dyre batterier og opladere, men nøjes med at have en oplader og et par batterier. Noget der vil spare dig mange penge.

Plus at du slipper for at lede after den rette oplader og batteri, hver gang du skal du skal du skal have lavet noget i din have eller hus.

Derfor er det en god ide at være opmærksom på hvor bredt det mærke du over vejer at købe fra. Har de alt inden for haveredskaber og værktøj. eller skal du ud og købe et nyt.

Flere Nyheder