Få det bedste ud af sommeren med en overdækket terrasse

Hvis din bolig skal beriges med en flot og funktionel træterrasse bør du investere i design, konstruktion og opførelse. På den måde bliver din nye træterrasse et stort aktiv for din bolig. Og dette gælder især hvis der er tale om en overdækket en af slagsen.

Hvem kan bygge en overdækket terrasse?

Skal du have bygget en overdækket terrasse bør du få fat på en faguddannet tømrer. Det er nemlig sin sag at designe og konstruere en overdækket terrasse, for slet ikke at tale om opførelsen heraf.

I mange tilfælde er en overdækket terrasse at betragte som en tilbygning til din bolig. Der skal således indhentes tilladelser til opførelse heraf, lige som der er mange krav til byggematerialernes kvalitet samt sikkerhedsmæssige standarder som skal imødekommes.

Når du lader en faglært tømrer forestå opførelsen af din overdækkede træterrasse kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange – og at din nye terrasse er såvel smuk og solid som sikkerhedsmæssigt forsvarlig i sin konstruktion.

Lad tømrermester Andreas la Cour bygge din nye overdækkede træterrasse

Hvis du ønsker dig en flot og holdbar løsning som kan stå smukt i mange år bør du således få de professionelle på banen. Det kan godt betale sig at vælge personen, som skal udføre opgaven, med omhu. I Nordsjælland og Odsherred kan du finde mange smukke og unikke træterrasser, her af en del flotte terrasser med overdækning, som er designet og opført af tømrermester Andreas la Cour.

Andreas la Cour har igennem sin virksomhed Kun Terrasser ApS mange års erfaring ed at designe og konstruere flotte og eksklusive træterrasser til ditto boliger, fortrinsvis i Nordsjælland og Odsherred. Du kan læse mere om Andreas la Cour, og se eksempler på de mange lækre træterrasse med eller uden overdækning, på hjemmesiden kun-terrasser.dk