Emaljelak til badekar – go eller no go?

21 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er dit badekar nusset og krakeleret i emaljen? Så har du sikkert overvejet emaljelak til badekar.

Hvad er emaljelak til badekar?

Emaljelak til badekar er en særlig form for lak som sælges i små bøtter, og som kan bruges i forbindelse med gør det selv renovering af badekar. Den tynde emaljelak til badekar er relativt let at håndtere og kan påføres direkte på emaljen som dækker badekarrets inderside.

Det er nemt at påføre emaljelak til badekar ved hjælp af en pensel eller en malerrulle. Du kan bruge emaljelak til badekar i forbindelse med lapning af mindre skrammer i emaljens overflade, eller til at dække misfarvninger.

Få et smukkere og mere holdbart resultat med en fuld reemaljering

Emaljelak til badekar er en billig løsning – og resultatet bliver som oftest derefter. Du får ikke den smukke og ensartede overflade på indersiden af dit badekar som du har ønsket dig når du vælger at udføre din renovering ved hjælp af emaljelak til badekar.

Samtidig vil du ikke kunne opnå et resultat der holder i længden. Efter kort tid vil lakken begynde at krakelere og skalle af – og så er du på den igen.

Det flotteste finish opnås med en reemaljering, udført af en professionel badekarsmaler. En badekarsmaler vil kunne hjælpe dig med at få dit badekar til at stå som nyt igen.

På blot fire timer kan en dygtig badekarsmaler udføre en grundig og effektiv renovering af dit badekar så emaljen atter bliver smuk og stærk. Og så kan du have glæde af dit badekar i meget længere tid end hvis du vælger selv at forestå istandsættelsen.

Hvem kan hjælpe med en reemaljering i København?

I København finder du Emaljemanden. Emaljemanden har mange års erfaring inden for maling af badekar og kan med sikkerhed få dit badekar til at skinne. Find Emaljemanden på emaljering-af-badekar.dk.

Flere Nyheder