Dildo med sugekop

Dildo med sugekop

Mangler du en dildo i samlingen, der kan bruges, uden at du skal holde ved den? En dildo der gør det muligt at udforske dine yndlingsstillinger mere intensivt? Så skal du måske have en dildo med sugekop.

En dildo med sugekop giver en fræk og håndfri oplevelse, og den er kendetegnet ved, at den kan sættes fast på alle glatte overflader. Du kan altså bruge den på gulvet, i badeværelset og endda i badekarret – de fleste modeller er nemlig vandtætte. Dildoer med sugekop fås i alle de farver, former og størrelser, du kan forestille dig, og de fås både som analdildo og klassisk dildo.

Giver mange muligheder for fri leg

Med en sugekopdildo giver du dig selv mulighed for at få en ekstra hånd i legen med dig selv – eller med din partner for den sags skyld. Du kan eksperimentere med alle de flader, du tidligere har overset, når det kommer til frække lege. Prøv for eksempel at sætte dildoen fast i badekarret, på en stol eller måske på et bord? Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen.

Vil du købe din sugekopdildo med diskret forsendelse og til den skarpeste pris, så kan du med fordel tage et kig på denne sexshop, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj og ikke mindst prisgaranti.