Bliv en bedre rytter med hjælp fra din rideskole

04 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Nærede du som lille en drøm om at blive professionel rytter, gik du sikkert til ridning på den lokale rideskole. Og drømmer du som voksen om at vende tilbage til denne drøm er det faktisk ikke umuligt.

Kan man gå til ridning som voksen?

Måske tænker du at rideundervisning på en rideskole udelukkende er for børn og teenagere. Men her må du tro om igen.

Flere og flere voksne vælger i disse år at genoptage barndommens og ungdommens passion for heste og ridesport, og at tilmelde sig rideundervisning på en lokal rideskole. Dette kan du også med fordel gøre, da ridning er både sundt , sjovt og hyggeligt.

image

Hvor finder jeg den bedste rideskole i Haderslev?

Er du bosiddende i Haderslev eller nærmeste omegn, og leder du efter en rideskole hvor du som voksen kan få professionel ride undervisning, kan du finde hvad du søger på Ridecenter Møllen. Her har Rideklubben Møllen – den mest velrenommerede rideklub i Haderslev og omegn – nemlig til huse.

Gennem Rideklubben Møllen kan du få adgang til Ridecenter Møllens lækre faciliteter, for eksempel de flotte og velholdte ridebaner og det rummelige ridehus. Du kan samtidig tilmelde dig undervisning ved professionel og erfaren berider. Og du kan lade din hest opstalde i en af de tilhørende stalde.

Skulle du ikke være så heldig at have din egen hest eller pony er det dog ingen hindring for at modtage rideundervisning. Rideklubben Møllen råder nemlig over flere gode rideskoleheste og ditto ponyer til netop dette formål.

Du kan tilmelde dig hold undervisning og deltage i diverse stævner, afholdt af Rideklubben Møllen på Ridecenter Møllen – også selv om du ikke har nogen hest. Og gennem rideklubben vil du få mulighed for at møde andre dygtige ryttere og heste entusiaster.

Du kan læse meget mere om Rideklubben Møllen og Ridecenter Møllen på klubbens hjemmeside rideklubben-moellen.dk.

Flere Nyheder